Vraag jij je af wie achter deze website zit? Dit is geen wij maar een ik. Ik, Sander, heb deze website gemaakt. Ik ben pas afgestudeerd van de opleiding Bedrijfskunde MER aan de Hanzehogeschool Groningen. Horlogez.nl is ontstaan door een combinatie van een aantal dingen. Ik houd namelijk van horloges en heb een grote passie voor Online Marketing. Dit gecombineerd met mijn ondernemende houding heeft dus gezorgd voor deze website.

Wat het doel is van deze website

Met deze website wil ik alle horloge en fashion liefhebbers de mogelijkheid bieden om gemakkelijk het aanbod horloges van verschillende webshops te bekijken. Zo hoeven jullie zelf niet meer alle webshops bij langs om een goede keuze te maken en de laagste prijs te vinden. Je kunt de horloges die je leuk vind gemakkelijk opslaan op jouw verlanglijstje.

Wat ik wil bereiken met deze website

Ik ga ervoor om Horlogez.nl dé horloge hotspot van het internet te maken. De website waar mensen naartoe gaan als ze een mooi horloge willen kopen of als ze leuke nieuwtjes willen lezen.

Heb jij tips of suggesties om deze website nog beter te maken? Twijfel dan niet een stuur me een mailtje.